Lipozan, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ Х90, 500гр

18.00 лв.

Данни за продуктаLipozan, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ Х90, 500гр

Хранителната добавка Lipozan е комбиниран фет бърнър, подпомагащ разграждането на мастните депа (главно с подкожна локализация) и предпазващ от отлагането на нови масти в тези области.

Lipozan представлява широкоспектърна формула, съдържаща липотропни субстанции, като инозитол, холин и метионин. Те активизират мастния метаболизъм и подпомагат черния дроб за очистването от мазнините, като същевременно намаляват нивото на холестерола в кръвта

Lipozan съдържа хром (хелат), който стабилизира нивото на инсулина и пречи на превръщането на глюкозата в кръвта в мазнини. Липсата на хром в диетата и дефицитът му в организма води до увеличаване на теглото, висок холестерол, диабет, преждевременно застаряване и подтискане на имунната система. Хромът подпомага и мастния подвоз към мускулите. Сам по себе си, той е един естествен фет бърнър.

Lipozan съдържа L-карнитин, който се използва в организма за транспорт на дълговерижните мастни киселини. Те се доставят до митохондриите, където се подлагат на окисление.

В съставана на Lipozan е включен и витамин В-комплекс. Той усилва метаболизма и повишва защитните сили на организма.

Основната съставка на фет бърнъра Lipozan е Chitosan - полизахарид, изолиран от черупката на морски ракообразни. Chitosan свързва мастите в храносмилателната система и ги извежда от нея без да се резорбират. Научните изследвания показват, че Chitosan залавя 6 пъти по-голямо количество липиди от собствената му маса и безопасно ги елиминира от организма. Той намалява нивото на плазмения холестерол, с което подпомага профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания. Като типичен представител на диетичните фибри, Chitosan има и антиконстипационен ефект. Елиминира жлъчните киселини и има антиканцерогененно действие.

Lipozan е реално ефективен фетбърнър, който не съдържа ефедрин и други забранени за употреба субстанции от медицинската комисия на Международния олимпийски комитет.

Състав: Витамини: В1, В2, В6, В12; фолиева киселина, пантотенова киселина, никотинамид, хром, инозитол, L-карнитин тартра, L-лизин, L-метионин, холин битартрат, chitosan

Субстанцията Lipozan е произведена по авангардна технология от NEUBER, Австрия за NUTRIM, България.

Дозировка и начин на употреба: Като хранителна добавка Lipozan се приема три пъти дневно, по 1 капсула 30-60 мин преди хранене. За по-значително активиране на мастния катаболизъм препоръчителната доза е три пъти дневно по две капсули 30-60 мин преди хранене.

Производител: НУТРИМ ООД

Фирма: ОНЛАЙН АПТЕКА
Адрес: ОНЛАЙН АПТЕКА С ДОСТАВКА ДО ВАС ЦЕНА ДОСТАВКА ДО БЪЛГАРИЯ ОТ 4лв БИЛКИ ЕООД, ЛИЦЕНЗ 4007 от МЗ
Телефон: 02 442 32 02
Факс: